Kaarten

Bent U op zoek naar een leuke originele kaart, dan bent U bij ons aan het goede adres.

Onze kaarten zijn prints van eigen gemaakt werk, zoals schilderijen, aquarellen en tekeningen, dus erg exclusief en nergens anders te koop.

Onze verzameling groeit langzaam en we hebben al verschillende categorieën waar U uit kunt kiezen.

We hebben Dubbele kaarten, Enkelvoudige kaarten en briefkaarten (achterzijde bedrukt voor adresgegevens) .

De kaarten zijn onderverdeeld in thema's, zoals:

Hondenkaarten (o.a. veel Bearded collie kaarten), Bloemenkaarten, Kerstkaarten etc. 

Open voor de thema's het kopje "Kaarten" boven in de blauwe balk door op het driehoekje naast de tekst "Kaarten" te klikken

De kaarten zijn per stuk geprijsd. U kunt van de gedrukte kaarten ook meerdere exemplaren bestellen en vanaf afname van 4 kaarten (keuze uit alle kaarten) een korting. 

Om te bestellen kunt U contact met ons opnemen via het formulier op de homepagina en even doorgeven welke kaart (en) U wenst en eventueel het aantal. De kaarten hebben een nummer, wat het makkelijker maakt om het door te geven....bijvoorbeeld Hondenkaart nr. 6 (2 x), kerstkaart nr. 5 (1 x) etc.

De kaarten worden nauwkeurig afgewogen en de portokosten berekend. De totale prijs en de bankgegevens worden dan doorgemaild aan U. Na ontvangst van de betaling word alles netjes verpakt en gaat het pakketje indien mogelijk nog dezelfde dag op de post. We verzenden via Post.nl.

Wij vinden het een groot compliment als U voor onze kaartjes kiest en we proberen van elke bestelling iets leuks te maken, mits de verzendkosten het toelaten.

Mochten er vragen zijn dan graag een berichtje. We proberen daar zo snel mogelijk op te reageren.