Naast tekenen en schilderen maakt  Marbo ook mee en dan mooie verzamelberen.

Soms zijn ze van mohair, pluche of van katoen, maar ook  een gebreide, gehaakte of  geborduurde beren of een berenschilderij, kaart of tekening kun je in deze rubriek aantreffen. Dus voor iedereen die van beren houd een leuke pagina om te bekijken. Meestal zijn ze te koop, tenzij anders vermeld.

 

 

 

 

 

 

Marbobeer Mugsy van mohair. Totale lengte 33 cm en zittend 27 cm groot. Alle ledematen en hoofd zijn beweegbaar d.m.v. houten schijven. Handgemaakt van duits mohair stof, glazen ogen en een geborduurde neus. Mugsy is af te halen voor 50 euro, maar hij kan ook als pakketje per post voor de gebruikelijke portokosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Chico de Chihuahua

Hondje van mohair stof. Handgemaakt door Marbo naar eigen patroon. Hoogte 21 cm en ongeveer 15 cm diep en 15 cm breed.

Prijs 50 euro

 

 

 

 

 

Beren Hugs and Kisses.

Deze beren zijn gemaakt van katoen zoals ze vroeger ook poppen en beren maakten. Ze zijn enkele keren geschilderd waardoor ze aanvoelen als leer en hebben een oude uitstraling gekregen door de patina's. Ze zijn dus helemaal handgemaakt, 28 cm hoog en gaan het liefst samen beginnen aan een nieuw avontuur.

Prijs als stel 50 euro

 

 

 

Mooie witte ijsbeer genaamd Maritimus. Het is een handgemaakt (One Of A Kind) beertje van mohair met beweegbare ledematen en ook zijn hoofdje kan draaien. Hij heeft glasogen en een geborduurde neus. De zithoogte is 19 cm en de totale hoogte 30 cm. Dit beertje zoekt nog een nieuw tehuis en mag geadopteerd worden voor 31 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooi handgemaakt beertje (Peaches) van mohair stof. Haar achterbeentje is een klein beetje misvormd, maar dat maakt haar zelfs nog unieker en specialer. Zij heeft glazen ogen en een geborduurde neus en zittend is zij 26 cm hoog en de totale hoogte is 40 cm. Alle ledematen en haar hoofd kan bewegen d.m.v. houten schijven. Mocht U Peaches willen adopteren, dan kan dat voor 35 euro....

    

 

 

Blacky.

Blacky is een Marbobeer gemaakt van zwart imitatiebont...en zoals je ziet is zwart erg moeilijk om te fotograferen :-) 

Als hij zit, meet hij 35 cm hoog en de totale lengte van de beer is 47 cm. Alle ledematen zijn beweegbaar en ook zijn hoofd.

Blacky zoekt nog een forever home.

Maak jouw eigen website met JouwWeb